Select Page

Petra & Silvester van team Roasted marshmellows
Wij zijn Petra en Silvester, de trotse oprichters van Roasted Marshmellows, smaakvol webdesign en eventbegeleiding met een vurig enthousiasme.

Deze geboortewebsite toont voorbeelden van hoe het klassieke papieren geboortekaartje er online kan uitzien.  Verder willen wij jullie als blogger inspireren met tips & tricks over de zwangerschap, geboorte,  babyproducten & momlife. Maar ook voor een portie dagdagelijkse real life stories met een humoristische ondertoon kan je hier terecht.  Het wordt nog een beetje afwachten of papa Sil ook zal bloggen of zich voorlopig enkel focust op het maken van prachtige sites en kaartjes.. Dus  dat laten we even open #daddybloggersareunderrepresented….

We wonen sinds juli 2016 in Oostkamp en kunnen ons sinds maart 2017 een getrouwd stel noemen, wij verwachten ons eerste kindje eind oktober 2018. Qua opleiding en werkervaring hebben we beiden een heel andere achtergrond, maar de gemeenschappelijke passie om mensen met hun event te helpen, leidde tot iets uniek… Dus ook voor de planning of styling van jouw hippe babyborrel kun je bij ons terecht.

 

lets talk
Vragen of interesse? Wensen jullie een vrijblijvende offerte?  Neem contact op en dan bespreken we jullie plannen bij een kopje koffie of thee en enkele marshmellows!

Je kan ons contacteren via telefoon, email, facebook, whatsapp, instagram of onderstaand formulier.
Tot binnenkort!

FOLLOW US
OUR WORKPLACE
Op afspraak:
Kapellestraat 118
8020 Oostkamp
Officials

Rekening: BE12 1431 0243 1192
Ondernemingsnr: 0685.942.131